airplane-1209752_1280
Nyheter

Hälsosam mat på flygplanet hädanefter

Vi har alla varit där: stående på flygplatsen kiosk, desperat söker efter ett mellanmål för att få oss igenom den kommande flygningen. Ibland hittar vi något rimligt (åtminstone tills vi ser hur mycket det kostar). Ibland är vi inte ens det tur. Detsamma kan sägas om under flygning mellanmål rutor: Det är ovanligt att ha allt i ett, så att du i huvudsak betalar för saker som du inte äta (eller inte njuta).

Men det finns en lösning på allt detta. Hoppa över flygplats snacks och föra din egen istället. Här är 10 snacks för alla typer av livsmedel fans som kostar mindre än de från flygplatsen, kan skräddarsys efter din smak, och kommer att spara någon före flygning stressen i kiosken. Åh, och de alla överensstämmer med TSA: s stränga 3-1-1 regeln också.

Författarens anmärkning: Jag hittade dessa poster till Trader Joe och Whole Foods, men andra livsmedelsbutiker kan bära liknande produkter. Om du vill kan du låta dina medarbetare vet att du är ute och reser genom svenska vagtplan från Smartplan.se.

Torkad frukt

Torkad frukt är en uppfriskande och hälsosamt mellanmål, och olika tillgängliga idag gör det enkelt att skapa något fantastiskt. Jag vill köpa flera olika typer av frukt och sedan göra min egen mix, så jag får en liten bit av allt jag älskar. Den tropiska mix är enkel och kommer att göra din resa känna lätt blåsigt, men ha kul blandning oavsett typer av frukter du vill ha. Denna blandning gjort tillräckligt för flera flygningar, så det bara hamnar kostar några dollar per flygning.

Torkat kött

En av de största road-trip snacks har utvecklats lite sedan dess ödmjuk bensinstation dagar. Numera beef jerky kommer i en mängd kött och med olika kryddor – som alla är perfekt för en lång flygning när du vill ha något lite mer betydande än den vanliga ljus snack biljettpris. Välj från buffel, kalkon, lamm, kyckling och även bacon för din favorit smak. De Whole Foods Epic Bars är en snygg twist på det traditionella ryckiga, eftersom de innehåller frukt och unika kryddor, är lätta att packa, och smakar mer som en måltid.

Må-bra flygande

Mamma sa alltid att äta dina grönsaker, och nu är det lätt att göra det även på 30.000 fot. Du kan hitta nästan alla typer av veggie eller bönor som har varit uttorkad, torkade eller rostade och kryddat för småätande nöje. Tror du mig inte? Vad sägs om grönkål, broccoli, kikärter, grodda lin eller tång? Och dessa är bara några av de många alternativ där ute. Du kommer att må bra och dina smaklökar kommer att tacka dig för att blanda upp det lite.

Ost och kex

Denna klassiska kombination kommer att kosta dig när beställt under flygning, men varför betala höga priser när du kan packa din egen ost och kex? Trader Joe gör det enkelt att göra med sin spanska ost Tapas Sampler Pack som innehåller tre olika typer av ost, var skivas tunt lätt småätande. Allt du behöver är en lämplig kracker, som du kan packa i en liten zip-top väska. Och eftersom osten bäst vid rumstemperatur, behöver du inte oroa dig för att hålla det kallt tills flygningen. Dessutom kostar hela tallrik mindre än ett glas flygbolag vin.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *